Üniversitemiz UI Greenmetric Dünya Sıralamasında 352. Sıraya Yükseldi | Kapadokya Üniversitesi

Üniversitemiz UI Greenmetric Dünya Sıralamasında 352. Sıraya Yükseldi

2022 Greenmetric Dünya Üniversiteleri Sıralaması sonuçları açıklandı. Üniversitemiz 2022 yılında toplam 85 farklı ülkeden 1050 üniversitenin katıldığı sıralamada 352. sıraya yükseldi.

Üniversitelerin sürdürülebilirlik faaliyetlerini değerlendirmeye yönelik uluslararası UI GreenMetric Dünya Üniversite Sıralaması, “yapı ve altyapı”, “enerji ve iklim değişikliği”, “atıklar”, “su kaynakları”, “ulaşım”, “eğitim ve araştırma” başlıklarında üniversitelerin performanslarını, başvuru anketinde belirtilen puanlara ve sunulan kanıt belgelerine bakarak ölçmekte. Kapadokya Üniversitesi 2019 yılından bu yana düzenli olarak Greenmetric değerlendirmesine katılıyor.

Üniversitemiz “Ulaşım” başlığında vakıf üniversiteleri arasında 2. Sırada; “Enerji ve İklim Değişikliği” başlığında 7.; “Eğitim-Araştırma” başlığında 6. sırada yer alıyor.

Greenmetric 2022 Dünya Sıralaması detayları için: https://greenmetric.ui.ac.id/rankings/overall-rankings-2022/


Diğer Haberler Tümü



E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız