Üniversitemiz ile Küresel Sürdürülebilir Turizm Konseyi (GSTC) Arasında İş Birliği | Kapadokya Üniversitesi

Üniversitemiz ile Küresel Sürdürülebilir Turizm Konseyi (GSTC) arasında iş birliği protokolü imzalandı. İstanbul’daki imza töreninde, sürdürülebilir turizm standartlarını küresel ölçekte belirleyen en önemli bağımsız kuruluş olan GSTC’nin Yönetim Kurulu Başkanı Randy Durband, Asya Direktörü Dr. Mihee Kang ve Üniversitemiz Mütevelli Heyet Koordinatörü Funda Aktan, iş birliğinin her iki tarafa da hayırlı olması temennisinde bulundular.

Protokol çerçevesinde iki kurum, ortak araştırma-geliştirme projeleri, eğitimler, topluma katkı ve farkındalık faaliyetleri yürüterek, iş birliğini geliştirme kararı aldılar. Kurumlar arası yapılan görüşmeler sonucunda Üniversitemiz, GSTC tarafından Türkiye’de Profesyonel Sürdürülebilir Turizm Eğitimi (ST), Otel Eğitimi (SHC) ve sertifika vermeye yetkili tek kuruluş olarak belirlendi.