Üniversitemiz ile Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi arasında iş birliği protokolü | Kapadokya Üniversitesi

Üniversitemiz ile Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi arasında iş birliği protokolü

Nevşehir’de eğitim faaliyetlerini yürüten Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi ile üniversitemiz arasında “Eğitimde İş Birliği” protokolü imzalandı.

Üniversitemiz Mustafapaşa Yerleşkesi’nde yapılan protokol anlaşmasına Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Ali Karasar ve Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Muhammet Orçin katıldılar.

Protokol kapsamında, Nevşehir Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesinde eğitim gören öğrenciler, üniversitemiz kütüphanelerinden, kariyer merkezi etkinliklerinden, güzel sanatlar ve spor gibi ders dışı etkinlik imkânlarından faydalanabilecekler. Öte yandan, kurumlar arası iş birliği kapsamında, üniversitemizde görev yapan öğretim elemanlarımız, Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesindeki derslere ve toplantılara katılarak ders anlatımı yapabilecekler.

Kapadokya Üniversitesi olarak, yapılan işbirliği protokolünün hayırlı olmasını diliyoruz.


Diğer Haberler Tümü



E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız