Üniversitemiz ev sahipliğinde “İyi Yönetişim, Liderlik ve Turizm Lisansüstü Çalıştayı” düzenlendi | Kapadokya Üniversitesi

Üniversitemiz ev sahipliğinde düzenlenen, Airlangga Üniversitesi öğretim üyeleri ve öğrencilerinin katıldığı “İyi Yönetişim, Liderlik ve Turizm Lisansüstü Çalıştayı” yapıldı.

Üniversitemiz Lisansüstü Eğitim, Öğretim ve Araştırma Enstitüsünün uluslararası ikili anlaşma kapsamında kurumsal ortağı olan Endonezya Airlangga Üniversitesi Lisansüstü Enstitüsüne bağlı öğretim üyeleri ve öğrencilerden oluşan bir delegasyonla birlikte 2 Kasım 2022 tarihinde “İyi Yönetişim, Liderlik ve Turizm Lisansüstü Çalıştayı” geçekleştirildi. Üniversitemiz ev sahipliğinde Oktay Sinanoğlu Konferans Salonunda gerçekleştirilen çalıştayda her iki kurumdan da öğretim üyelerinin sunumları yer aldı. Ayrıca, yerel yönetimler, turizmde liderlik ve sürdürülebilir turizm konularında tecrübe ve iyi uygulama örneklerinin paylaşıldığı oturumlarda, iki kurum arasında bu konularda gelecekte yapılabilecek iş birlikleri de görüşüldü.