Üniversitemiz, Cisco Networking Academy bünyesine katıldı | Kapadokya Üniversitesi

Üniversitemiz, Cisco Networking Academy bünyesine katıldı

Eğitim programlarını, hızla küreselleşen dünyanın değişimine senkronize olmak, gelişmelerin ardında kalmamak ve uluslararası standartlardan ödün vermemek ilkesi doğrultusunda yapılandıran Üniversitemiz, bilişim derslerinde Cisco Networking Academy ile iş birliği yapıyor.

Kısa vadede Bilgisayar Programcılığı, Bilişim Güvenliği Teknolojisi ve Yönetim Bilişim Sistemleri programlarında başlayan iş birliğinin orta vadede Üniversitemizin tüm programlarında verilen Temel Bilişim Teknolojileri derslerinde de yürütülmesi planlanmaktadır.

Dünyada birçok ülke, kurum ve öğrenci tarafından tercih edilen Cisco Networking Academy; birden fazla dilde verdiği eğitimlerde yüz yüze ve çevrim içi müfredatı, etkileşimli eğitim araçları, uygulamalı eğitim etkinlikleri ve öğrenciye anında geri bildirim sağlayan çevrim içi değerlendirmeleri birleştiren bir eğitim sistemi sunmaktadır.