Üniversitelerarası Sportif Drone Yarışması'nda, FPV drone kategorisinde 1’inci olduk | Kapadokya Üniversitesi

Üniversitelerarası Sportif Drone Yarışması'nda, FPV drone kategorisinde 1’inci olduk

Öğrencilerimiz, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) tarafından ilk kez düzenlenen Üniversitelerarası Sportif Drone Yarışması'nda FPV (First Person View) drone kategorisinde takım yarışlarında 1’inci oldular.

TÜSF tarafından Antalya Bilim Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen ve bu yıl ilk kez Ünilig kapsamına alınan Üniversitelerarası Sportif Drone Yarışması’nda, takım yarışlarında birincilik, bireysel performanslarda ikincilik ve üçüncülük elde ettik. Yedi üniversitenin katılım gösterdiği yarışmada, FPV drone kategorisinde birinci olan takımımızda, Havacılık Elektrik ve Elektroniği bölümü öğrencimiz Furkan Erdem, Havacılık Elektrik ve Elektroniği bölümü öğrencimiz Umut Yağcı, Uçak Teknolojisi bölümü öğrencimiz Yakup Karakuş ve Turist Rehberliği bölümü öğrencimiz Mehmet Demirhan takım yarışlarında birinci oldular. Bireysel performanslardaysa Havacılık Elektrik ve Elektroniği bölümü öğrencimiz Furkan Erdem 2‘nci olurken, Havacılık Elektrik ve Elektroniği bölümü öğrencimiz Umut Yağcı ise 3’üncü oldu.

Yarışmalarda derece elde eden öğrencilerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.


Diğer Haberler Tümü



E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız