Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğümüz büyükelçilikleri ziyaret etti | Kapadokya Üniversitesi

Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğümüz büyükelçilikleri ziyaret etti

Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğümüz, Üniversitemizin uluslararası alanda tanınırlığını artırmak amacıyla Ankara’da bulunan Lübnan, Irak Cumhuriyeti, İran İslam Cumhuriyeti ve Mısır Büyükelçiliklerini ziyaret etti. Ziyaretlerde, Lübnan Büyükelçisi Ghassan Moallem, Irak Büyükelçiliği Kültür Ateşesi Huseyin Alhawas, İran İslam Cumhuriyeti Bilim ve Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müsteşar Maghsud Solimanpur ve Mısır Büyükelçiliği Başkatibi Abdelmoneim El-Shazly ile görüşüldü.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Vesile Şenol, Uluslararası İlişkiler Ofisi Koordinatörümüz Sena İdil Yukaruç ve Uluslararası İlişkiler Ofisimizden Agamyrat Boryyev ile yapılan ziyarette, Üniversitemizin kuruluşundan başlayarak, misyonumuz, vizyonumuz ve politikalarımız hakkında bilgiler verildi. GSTC (Küresel Sürdürülebilir Turizm Konseyi) ile yürüttüğümüz çalışmalar ve Üniversitemizin merkezinin bulunduğu Mustafapaşa köyünün UNWTO tarafından en iyi turizm köyü olarak ilan edilmesi sürecinde izlediğimiz yol haritaları anlatıldı.  Açık kampüs şeklinde oluşan yerleşkelerimiz, fakülte ve yüksekokullarımız, yüksek lisans ve doktora düzeyinde eğitim faaliyeti yürüten Lisansüstü Eğitim, Öğretim ve Araştırma Enstitümüz, araştırma ve uygulama merkezlerimiz, öz değerlendirme, akran değerlendirme süreçleri, donanımlı laboratuvarlarımız, burs sistemimiz ve eğitim kalitemiz hakkında kapsamlı bilgilendirme yapıldı. 2023-2024 akademik yılında da dünyanın dört bir yanından Üniversitemizi tercih edecek öğrencileri sabırsızlıkla beklediğimizi ifade eden Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Vesile Şenol, Üniversitemizde eğitim görmek isteyen yabancı uyruklu öğrenciler tarafından yoğun ilgi gören bölümlerimizdeki kontenjanlardan ve öğrencilere sunulacak burs imkanlarından bahsetti.

Üniversite heyetimiz, konukseverlikleri için Lübnan Büyükelçisi Ghassan Moallem’e, Irak Büyükelçiliği Kültür Ateşesi Huseyin Alhawas’a, İran İslam Cumhuriyeti Müsteşarı Maghsud Solimanpur’a, Mısır Büyükelçiliği Başkatibi Abdelmoneim El-Shazly ve tüm büyükelçilik çalışanlarına teşekkür etti.


Diğer Haberler Tümü



E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız