"Türkiye’de Gastronomi Turizmine Profesyonel Bakış" söyleşisi yapıldı | Kapadokya Üniversitesi

"Türkiye’de Gastronomi Turizmine Profesyonel Bakış" söyleşisi yapıldı

"Türkiye’de Gastronomi Turizmine Profesyonel Bakış" adlı söyleşimiz, Divan Otelleri Satış Direktörü Deniz Dikkaya ve Divan Brasserie Bebek Şubesi Executive Şefi Muhammed Al’ın katılımlarıyla yapıldı.

Uçhisar Sanat Yerleşkemiz'deki söyleşide, tecrübe ve bilgilerini öğrencilerimizle paylaşan Dikkaya ve Al, öncesinde Türk Mutfağı dersinde öğrencilerimizle lezzet sunumları hazırladılar. 

Dikkaya, gastronomi turizminin destinasyonlara maddi-manevi katkısını, doğru sosyal medya pazarlama taktiklerini ve gastronomiye dair birçok konuda merak edilenleri öğrencilerimizle paylaştı. Söyleşi, soru/cevap bölümüyle sona erdi.


Diğer Haberler Tümü



E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız