Sivil Havacılık Günü Paraşüt Atlayışı ile Kutlandı | Kapadokya Üniversitesi

Sivil Havacılık Günü Paraşüt Atlayışı ile Kutlandı

7 Aralık Uluslararası Sivil Havacılık Günü’nü kutlamak üzere Üniversitemizin Sıcak Hava Balonu ve Hava Gemisi Uygulama ve Araştırma Merkezi desteği ile paraşütle serbest atlayış yapıldı.

Üniversitemiz Uçak Teknolojisi Programı Öğr. Gör. Emin Tugay Kekeç, sıcak hava balonundan paraşütle atlamak için gerekli izinleri alarak hazırlıklarını yaptı ve Uluslararası Sivil Havacılık Günü’nü kutlamak için kendisini gökyüzüne bıraktı. Kekeç, atlayışı sonrası yaklaşık 5 dakika havada kaldı ve Göreme bölgesindeki güvenli alana iniş yaptı.

Mezunlarımız, öğrencilerimiz ve akademisyenlerimiz başta olmak üzere tüm havacılık camiasının Uluslararası Sivil Havacılık Gününü kutlarız.