Sıcak Hava Balonumuz 100. Yılın Coşkusuyla Havalandı | Kapadokya Üniversitesi

Sıcak Hava Balonumuz 100. Yılın Coşkusuyla Havalandı

Sıcak Hava Balonumuz ‘İçimizde bizi yüreklendiren bir ses var. Gelecek bizimdir!’ temasıyla havalandı.

Üniversitemiz Sıcak Hava Balonu ve Hava Gemisi Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlamak amacıyla yapılan özel uçuşta, ay yıldızlı bayrağımız TC-BLZ çağrı adlı sıcak hava balonumuzla Kapadokya semalarında dalgalandırıldı. ‘İçimizde bizi yüreklendiren bir ses var. Gelecek bizimdir!’ temasıyla yapılan uçuşta, cumhuriyet uğrunda canlarını feda eden aziz şehitlerimiz, gazilerimiz, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları anıldı.