Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Kariyer Günü Yapıldı | Kapadokya Üniversitesi

Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Kariyer Günü Yapıldı

Kamu ve özel sektör temsilcilerinin öğrencilerle bir araya geldiği Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Kariyer Günü Üniversitemiz Ürgüp Fabrika Yerleşkesinde yapıldı.

Kayseri HÜMA Hastanesi, Nevşehir Versa Hastanesi, Tarçın Dil ve Konuşma Terapisi Merkezi ve Özel Kayseri Dilgem Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinin temsilcilerinin stantlar kurduğu kariyer gününde öğrenciler kariyer fırsatları hakkında bilgi aldı. Beslenme ve Diyetetik Bölümü konukları Kübra Yaba, Sevil Koçak, Buse İrem Saraç, Ayşegül Ülger, Bahar Karadavut, Hilal Koçyiğit ve Tuğba Kılıç; Çocuk Gelişimi Bölümü konukları Beyza Özgül, Fatma Filizer ve Ceren Şahbaz; Dil ve Konuşma Terapisi Bölümü konukları Hatice Feyza Konca, Ömer Erdoğan ve Deniz Coşkun; Odyoloji Bölümü konukları Adalet Bolca, Melis Sezer ve Aleyna Göncü Özver; Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü konukları Yener Göksel, Fatma Almila Güzel, Sümeyye Nur Göksel, Furkan Savatyapan ve Aynur Merve Zümre, kariyer deneyimlerini paylaştılar.