Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Ali Karasar ve öğrencilerimiz Antalya Diplomasi Forumu’na katıldılar | Kapadokya Üniversitesi

Türkiye’nin ve dünyanın geleceğiyle ilgili yeni fikirlerin, eğilimlerin oluşmasına, diplomasi gündemi ve söyleminin şekillenmesine katkıda bulunması amacıyla Dışişleri Bakanlığı tarafından düzenlenen Antalya Diplomasi Forumu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımı ile yapıldı.

Foruma, Üniversitemizi temsilen Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Ali Karasar ile İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Şafak Oğuz, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler doktora öğrencimiz Tuğba Karagöz, aynı bölümde lisans öğrencilerimiz Ecem Demirkol, Ecem Özgün ve Ayşe Dicle Ortanca katıldılar.

“Diplomasiyi Yeniden Kurgulamak” başlığı altında düzenlenen Forum (https://antalyadf.org/), 17 devlet ve hükümet başkanı, 80 bakan, 39 uluslararası teşkilat temsilcisi başta olmak üzere, 75 ülkeden katılımcıyı bir araya getirdi.