Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Ali Karasar, 7. Uluslararası Adana Lezzet Festivali’nden Ödüllerle Dönen Öğrencilerimizi Tebrik Etti | Kapadokya Üniversitesi

6-8 Ekim tarihleri arasında düzenlenen 7. Uluslararası Adana Lezzet Festivali kapsamında Üniversitemizi temsil eden ve 3 farklı kategoride ödül alan Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü öğrencilerimiz, ödüllü yemeklerini Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Ali Karasar’a sundular.

Genç şef adaylarının yaratıcılığını geliştirmek ve ülkemizin farklı yerlerinde gastronomi öğrenimi gören gençlerin bir araya gelmesini sağlamak amacıyla birçok kategoride düzenlenen yarışmalar sonucunda derece alan öğrencilerimiz, ödül aldıkları yemekleri Uçhisar Sanat Yerleşkemizde Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Ali Karasar’a sundular. Genç Şefler Yarışması’nda birinci olan Meryem Küçükdemirci (Hindistan cevizi paneli hamsi), Üniversiteli Genç Şefler Bireysel Yarışması’nda ikinci olan Barış Aslan (kaya levreği), Üniversiteli Genç Şefler Ekip Yarışması’nda ikincilik kazanan Sabri Alper Demirci (ciğerli soğan dolması), Yasin Emre Özen (kuzu karski) ve Mustafa Can Özlü (Laz böreği) yemeklerini yaptılar.

Karasar, ödül alan öğrencilerimizi ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü hocalarımızı tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.