Öğrencilerimiz THY Teknik A.Ş. Yetkilileri ile Buluştu | Kapadokya Üniversitesi

Öğrencilerimiz THY Teknik A.Ş. Yetkilileri ile Buluştu

Üniversitemizin Havacılık Bölümleri tarafından düzenlenen ve sektörün önde gelen firmalarından THY Teknik A.Ş.’nin üst düzey yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirilen "THY Teknik A.Ş. Sektör Buluşması" yapıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Ali Karasar’ı ziyaret eden THY Teknik A.Ş. İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Abdullah Aydın, Eğitim Başkanı Mahmut Demirkan, İnsan Kaynakları Başkanı Kenan Şahan ve Temel Eğitim Müdürü Mustafa Cıdık Mustafapaşa Yerleşkesi, Oktay Sinanoğlu Konferans Salonunda gerçekleştirilen buluşmaya katıldı.

Uçak Gövde ve Motor Bakımı, Havacılık Elektrik ve Elektroniği, Uçak Teknolojisi ve Havacılık Yönetimi öğrencilerinin katıldığı buluşmada THY Teknik A.Ş.'nin insan kaynaklarından sorumlu üst düzey yöneticileri, personel istihdam süreçleri ve gelecekteki personel ihtiyaçları hakkında önemli bilgiler paylaştı. Abdullah Aydın ve Kenan Şahan, şirketin işe alım stratejilerini ve geleceğe yönelik planlarını anlattı. Mahmut Demirkan ve Mustafa Cıdık, gelecekteki personel ihtiyacını karşılamak için uyguladıkları eğitim ve gelişim stratejilerinin detayları hakkında bilgi verdi.


Diğer Haberler Tümü



E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız