Nevşehir Sosyal Güvenlik Kurumundan Üniversitemize Teşekkür Belgesi | Kapadokya Üniversitesi

Nevşehir Sosyal Güvenlik Kurumundan Üniversitemize Teşekkür Belgesi

Her geçen gün büyüyerek bünyesinde daha fazla kayıtlı çalışan istihdam eden üniversitemize, kayıtlı istihdama katkısından dolayı Nevşehir Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından teşekkür belgesi verildi.

Ülke eğitimine katkımızın yanı sıra bünyemizde bulunan çalışanlarla da istihdama katkı sunmaya devam ediyoruz. Kayıtlı istihdama katkımızdan dolayı üniversitemize, Nevşehir Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mehmet Baltacı tarafından teşekkür belgesi takdim edildi. Teşekkür belgesini üniversitemiz adına  Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Ali Karasar kabul etti.