Mustafapaşa Yerleşkemizde kağıt uçaklar yarıştı | Kapadokya Üniversitesi

Mustafapaşa Yerleşkemizde kağıt uçaklar yarıştı

Üniversitemiz Hezarfen Havacılık Topluluğu, ödüllü Kağıt Uçak Yarışması düzenlendi.

Mustafapaşa Yerleşkemizdeki yarışmada, öğrencilerimiz yaptıkları kağıt uçaklarla birbirleriyle yarıştı.

Uçak Gövde ve Motor Bakımı Bölümü 3’üncü sınıf öğrencimiz Alperen Eker, 27 metre uzaklığa gönderdiği uçağıyla yarışmada birinciliği elde ederken; Havacılık Yönetimi Bölümü öğrencimiz Bünyamin Kara 2’nci, Uçak Teknolojisi Programı öğrencisi Utku Bora Esen 3’üncü oldu.

Yarışmaya katılan uçaklar, etkinlik esnasında müsvedde kağıtlardan yapıldı. Yapım sırasında kağıt dışında (tüm kesici, yapıştırıcı, ölçme aletleri vs.) hiçbir materyal kullandırılmadı.