Mustafapaşa Köyü Turizm Yönetim ve Geliştirme Platformu kuruluyor | Kapadokya Üniversitesi

Mustafapaşa Köyü Turizm Yönetim ve Geliştirme Platformu kuruluyor

Mustafapaşa Köyü Muhtarlığı öncülüğünde, Üniversitemiz ev sahipliğinde, Mustafapaşa turizminin sürdürülebilir yönetimini planlamak, yürütmek, turizm kapasitesi ve hizmet niteliğinin gelişimine katkı sunarken, çevresel, kültürel ve ekonomik sürdürülebilirliği de sağlamak için ortaklaşa hareket etmek üzere, özel sektör, sivil toplum ve kamu kuruluşlarından temsilcilerin katıldığı toplantı Üniversitemiz Enstitü Binası’nda gerçekleştirildi. Toplantı sonunda, Mustafapaşa Köyü Turizm Yönetim ve Geliştirme Platformu’nun kurulması kararlaştırıldı ve taraflar arasında bir protokol imzalandı.

Toplantıya, Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Ali Karasar, KÜN Sosyal ve Stratejik Çalışmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Halil Burak Sakal, Mustafapaşa Köyü Muhtarı Gültekin Kan, Kapadokya Turizm Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği Başkanı Levent Ak, Mustafapaşa Kültür, Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Tevfik Balta, Hanedan Cappadocia Suites temsilcisi Özcan Görürgöz, Gül Konakları Sinasos temsilcisi Berat Meryem Örnek, Ajwa Cappadocia temsilcisi Gamze Korkmaz katıldı.


Diğer Haberler Tümü



E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız