“Mustafapaşa Konuşmaları” yayınının üçüncüsü yapıldı | Kapadokya Üniversitesi

“Mustafapaşa Konuşmaları” yayınının üçüncüsü yapıldı

Dünya Turizm Örgütü tarafından "En İyi Turizm Köyü (Best Tourism Villages)" ilan edilen, üniversitemizin merkezinin bulunduğu Mustafapaşa köyü hakkında başlattığımız yayın serisinin bu haftaki konukları Mustafapaşa Muhtarı Gültekin Kan ve Nevşehir İl Özel İdaresi Kültür ve Sosyal İşler Müdür V. Levent Ak oldu. Üçüncüsü düzenlenen yayının Moderatörlüğünü, Kapadokya Araştırmaları Merkezi Müdürü Öğr. Gör. Şükran Ünser yaptı.

Yaşayan miras Mustafapaşa

Yaklaşık 50 dakika süren yayında, konuklar tarafından Mustafapaşa’nın geçmişten bu yana doğal ve kültürel mirası ile özel bir köy olarak dikkat çektiğine, yakın tarihe kadar Ortodoks halk ile Türklerin barış içerisinde yaşadığı örnek bir yerleşim yeri olduğuna vurgu yapıldı.

 


Diğer Haberler Tümü



E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız