Mehmet Polat’tan Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Ali Karasar’a nezaket ziyareti | Kapadokya Üniversitesi

Mehmet Polat’tan Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Ali Karasar’a nezaket ziyareti

Nevşehir İl Millî Eğitim Eski Müdürü Mehmet Polat, Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Ali Karasar’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Görev yaptığı dönemde Nevşehir İl Millî Eğitim Müdürlüğü ve Kapadokya Üniversitesi arasındaki eğitimde iş birliklerinin geliştirilmesinde önemli rol oynayan ve başarılı projelere imza atan Nevşehir İl Millî Eğitim Eski Müdürü Mehmet Polat, Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Ali Karasar’a nezaket ziyaretinde bulundu. Karasar, Polat’a Nevşehir’de görev yaptığı dönemlerdeki çalışmalarından ve katkılarından dolayı teşekkür ederek Kapadokya Üniversite Yayınlarından çıkan ‘İnsanlık ve Gezegen İçin Ortak Ufuk Tasavvuru’ kitabını hediye etti ve bundan sonraki görevlerinde başarılar diledi.


Diğer Haberler Tümü



E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız