Lisansüstü Seminerlerinde "Küresel İklim Krizi" ele alındı

Üniversitemiz Lisansüstü Eğitim, Öğretim ve Araştırma Enstitüsü tarafından düzenlenen “Lisansüstü Seminerleri”, İstanbul Teknik Üniversitesinden Prof. Dr. Hasan Nüzhet Dalfes ve Çevre ve Siyaset Bilimci Dr. Nuran Talu’yu konuk etti.

Üniversitemiz Mustafapaşa Yerleşkesi’nde bulunan tarihi Medrese Binası’nda yüz yüze ve çevrim içi olarak gerçekleştirilen seminerde, “Küresel İklim Krizi: Gezegenimiz, İnsanlık ve Türkiye” konuları ele alındı.

Yaklaşık iki saat süren seminer soru/cevap kısmıyla sona erdi.