Lisansüstü Seminerleri Nihan Aras’ı konuk etti | Kapadokya Üniversitesi

Lisansüstü Seminerleri Nihan Aras’ı konuk etti

Üniversitemiz Lisansüstü Eğitim, Öğretim ve Araştırma Enstitüsü tarafından düzenlenen "Lisansüstü Seminerleri", Nihan Aras’ı konuk etti.

Uçhisar Sanat Yerleşkemiz Konferans Salonu’nda, Dr. Öğr. Üyesi Ezgi Demir Özer moderatörlüğünde gerçekleşen "Yemek Kültürü Araştırmaları" başlıklı seminerde Aras, yemek kültürüne yönelik tecrübe ve bilgilerini öğrencilerimizle paylaştı.

Söyleşi sonunda Aras, yemek kültürüne dair kişisel deneyim ve gözlemlerine yönelik sorulan soruları yanıtladı.