Kick Boks Şampiyonası'ndan madalya ile dönen öğrencimiz Rektörümüz ile bir araya geldi | Kapadokya Üniversitesi

Erzurum’da düzenlenen Türkiye Üniversiteler Kick Boks Şampiyonası’ndan gümüş madalya ile dönen Üniversitemiz Havacılık Yönetimi bölümü öğrencimiz Sena Patıhan, Rektörümüz Hasan Ali Karasar ile görüştü.

Patıhan’ı makamında kabul eden Rektörümüz, öğrencimizi turnuvadaki başarısından dolayı tebrik ederek kendisine başarı belgesi verdi. Patıhan, desteklerinden dolayı okulumuza ve başarıda pay sahibi olanlara teşekkür etti.

Öğrencimiz Sena Patıhan’ı, Türkiye 2’nciliği derecesinden dolayı bir kez daha kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.