Kapadokya Lisansüstü Seminerlerinde “İlham Verici Hikâyeleriyle Gastronominin Kadınları” Konuşuldu | Kapadokya Üniversitesi

Kapadokya Lisansüstü Seminerleri yeni yayın döneminde alanında uzman konukları ağırlamaya devam ediyor.
Moderatörlüğünü Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ezgi Demir Özer'in yaptığı, Ebru Köktürk Koralı'nın konuk olduğu "İlham Verici Hikâyeleriyle Gastronominin Kadınları" semineri,  Uçhisar Sanat Yerleşkesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Lisansüstü Eğitim, Öğretim ve Araştırma Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Sinan Akıllı, öğretim elemanları ve öğrencilerin katıldığı seminer Microsoft Teams üzerinden çevrim içi yayınlandı. Ebru Köktürk Koralı, hayatından kesitleri, gastronomiye olan ilgisini geliştiren kaynakları, bilgi ve tecrübelerini paylaştı.

Ebru Köktürk Koralı Kimdir?
25 yılı aşkın süredir iş geliştirme ve marka alanında çalışan Ebru Köktürk Koralı, marka stratejileri kurgulayarak, kampanyalar, kültür, sanat, gastronomi ve ekonomi etkinlikleri düzenliyor. 1995-2010 yılları arasında Çubuklu Hayal Kahvesi ile başlayan uzun bir işletmecilik serüveni yaşayan Koralı, son 10 yıldır Gastronomi alanına yoğunlaştı. “Gastronominin Kadınları” belgeselini çekerek tüm Anadolu’da bölgesel kalkınmaya katkı sağlayan kadınların hikayelerini derledi. Koralı, Kurucusu olduğu Marka Sokak Reklam Ajansı ve Sade Film Yapım şirketinde çalışmalarına devam ediyor.