"Kalite Sohbetleri" Mehmet Aktürk'ü konuk etti

Üniversitemiz Kalite Topluluğu, düzenlediği “Kalite Sohbetleri”nde Ürgüp Belediye Başkanı Ecz. Mehmet Aktürk’ü konuk etti. Oktay Sinanoğlu Binası Konferans Salonu’nda öğrencilerimizle bir araya gelen Aktürk, Ürgüp Belediyesinin kalite standartları hakkında bilgiler verdi. Aktürk, “İftiharla kurduğum bir cümle var. Öyle bir kente belediye başkanlığı yapıyorum ki bağımsız üniversitesi olan Türkiye’deki tek ilçeyiz.” dedi.

Kalite ve Stratejik Planlama Daire Başkanımız Öğr. Gör. Ramazan Temel, günün anısına Aktürk'e geleneksel motiv işlemeli tabak takdim etti.