Kabin Hizmetleri Ön Mülakatlarımız Başlıyor! | Kapadokya Üniversitesi

Kabin Hizmetleri Ön Mülakatlarımız Başlıyor!

Kapadokya Üniversitesinin Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM) tarafından verilen yetkiyle ve önde gelen havayolu şirketlerinin işbirliği ile eğitim veren kabin hizmetleri bölümünde okumak isteyen öğrenci adayları için ön mülakatlarımız başlamıştır.

Havayolu şirketleri tarafından işe alımlarda aranan uçuşa uygunluk şartlarını öğrenmek ve Mesleki Eğilim Bursu’ndan yararlanmak isteyen adayların ön mülakatlara katılması beklenmektedir.

Fiziki ve mesleki uygunluk ile psikolojik değerlendirmelerin yapılacağı üç aşamadan oluşan ve ortalama 15 dakika sürecek olan ön mülakatlara katılım ücretsizdir.

Kontenjanlar sınırlı olduğu için katılmak isteyen adayların (0384) 353 50 09 numaralı telefonu arayarak önceden randevu almaları veya aşağıdaki linkten ulaşabilecekleri başvuru formunu doldurmaları yeterlidir.

Kabin Hizmetleri Bölümü mülakatlarına katılmak için başvuru formu: kabinmulakat.kapadokya.edu.tr

2022 yılında 13 ilde yapılacak ön mülakatlara ilişkin takvim aşağıdaki gibidir. Randevu alırken belirtmek kaydıyla her aday kendisine en uygun olan ildeki mülakata katılabilir.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı Yerleşkesi ve Kapadokya Yerleşkesi olmak üzere iki ayrı kampüste eğitim veren Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Bölümümüz hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

Mülakat İli Mülakat Tarihi Mülakat Adresi
Adana 8 Mart 2022 Salı Artıtercih Üniversite Tercih ve Kariyer Fuar - Hilton/Adana
Mersin 10 Mart 2022 Perşembe Artıtercih Üniversite Tercih ve Kariyer Fuar - Hilton/Mersin
İskenderun 30 Mart 2022 Çarşamba İskenderun Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü, Karaağaç Konarlı Cad. 165 Sokak No:1 Arsuz/Hatay
Gaziantep 1 Nisan 2022 Cuma Etki Eğitim Danışmanlık - Binevler Mah. 81040. Sk. No:6 Şahinbey/Gaziantep
Eskişehir 21 Nisan 2022 Perşembe Başarı Anadolu Lisesi - Arifiye Mah. İnhisar Sok. No: 42 Odunpazarı/Eskişehir
Kütahya 21 Mayıs 2022 Cumartesi Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Yıldırım Beyazıt Mah. Erdoğan Atasoy Cad. No:37 Kütahya
İstanbul 26 Mayıs 2022 Perşembe Kapadokya Üniversitesi Sabiha Gökçen Yerleşkesi C-Blok Pendik/İstanbul
Kayseri 28 Mayıs 2022 Cumartesi Kapadokya Üniversitesi Öğrenci Merkezi Mimar Sinan Mah. Tarsus Sk. No:88/A Kocasinan/Kayseri
Ankara 7 Haziran 2022 Salı Kavaklıdere Mahallesi Kızılırmak Caddesi Kocatepe Cami Altı 12/5 Çankaya/Ankara
Eskişehir-2 9 Haziran 2022 Perşembe Başarı Anadolu Lisesi - Arifiye Mah. İnhisar Sok. No: 42 Odunpazarı/Eskişehir

Diğer Haberler Tümü



E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız