Kabin Hizmetleri Programı Ön Mülakatlarımızı Online Yapıyoruz | Kapadokya Üniversitesi

Kabin Hizmetleri Programı Ön Mülakatlarımızı Online Yapıyoruz

Üniversitemizin, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM) tarafından verilen yetkiyle ve önde gelen havayolu şirketleri ile imzalanan protokoller doğrultusunda eğitim veren kabin hizmetleri bölümünde okumak isteyen adaylar için online ön mülakatlar yapılacak.

Sektör tarafından aranan uçuşa uygunluk şartlarını öğrenmek ve Mesleki Eğilim Bursundan yararlanmak isteyen adayları online ön mülakatlarımıza bekliyoruz.

Fiziki ve mesleki uygunluk ile psikolojik değerlendirmelerin yapılacağı mülakatlar 3 aşamadan oluşuyor ve ortalama 15 dakika sürüyor.

Mülakatlar ücretsizdir. Kontenjanlar sınırlı olduğu için katılmak isteyen adayların (0384) 353 50 09 numaralı telefonu arayarak önceden randevu almaları gerekiyor.

- Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM) tarafından yetkilendirilmiş olan havacılık eğitimlerimiz için tıklayınız.

- Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri programı sayfamız için tıklayınız.