İŞKUR İletişim Atölyesi “Öz Geçmiş Hazırlama ve Mülakat Simülasyonları”na Katılan Öğrencilerimize Sertifikaları Verildi | Kapadokya Üniversitesi

İŞKUR İletişim Atölyesi “Öz Geçmiş Hazırlama ve Mülakat Simülasyonları”na Katılan Öğrencilerimize Sertifikaları Verildi

Kariyer Yönetimi ve Mezun İlişkileri Ofisimiz tarafından planlanan ve İŞKUR İş Kulübü projesi kapsamında gerçekleştirilen İletişim Atölyesi “Öz Geçmiş Hazırlama ve Mülakat Simülasyonları” eğitimlerine katılan öğrencilerimize sertifikaları verildi.

Nevşehir İŞKUR İl Müdürü Şinasi İnanıcı, İŞKUR İş ve Meslek Danışmanı Gonca Uğuroğlu ve üniversitemiz Öğrenci Destek Hizmetleri Koordinatörü Doç. Dr. Yusuf Gökkaplan’ın katılımıyla Ürgüp Sağlık Yerleşkemizde teslim töreni düzenlendi.

Üniversitemizin farklı bölüm ve programlarından çok sayıda öğrencimiz mezuniyet sonrası iş arama süreçlerinde ihtiyaç duyacakları temel becerileri kazanmalarına yönelik verilen eğitimlere katılarak sertifika almaya hak kazandı.

Sertifika törenine katılımlarından dolayı Nevşehir İŞKUR İl Müdürü Şinasi İnanıcı ’ya, emeklerinden dolayı İŞKUR İş ve Meslek Danışmanı Gonca Uğuroğlu’na teşekkürlerimizi sunar eğitimlere katılan öğrencilerimize hayat boyu başarılar dileriz.


Diğer Haberler Tümü



E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız