Hocamız Prof. Dr. Ruşen Keleş’in balmumu heykeli yapıldı | Kapadokya Üniversitesi

Hocamız Prof. Dr. Ruşen Keleş’in balmumu heykeli yapıldı

Üniversitemiz Şehir ve Bölge Planlama bölümü öğretim elemanlarımızdan, mesleğinde duayen, kamu yönetimi, kentleşme, kent hukuku ve çevre bilimleri alanlarında dünyanın en donanımlı akademisyenlerinden olan Prof. Dr. Ruşen Keleş’in balmumu heykeli yapıldı.

Dünyada ve Türkiye’de, alanında uzman akademisyenlerin, tiyatrocuların, müzisyenlerin, ressamların, sinema oyuncularının ve devlet yöneticilerinin balmumu heykellerinin yer aldığı, Eskişehir’deki Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykelleri Müzesinde, Prof. Dr. Ruşen Keleş’in de balmumu heykeline yer verildi.