Halkbank’tan Funda Aktan’a “Alev Alatlı Özel Ödülü” | Kapadokya Üniversitesi

Halkbank’tan Funda Aktan’a “Alev Alatlı Özel Ödülü”

Halkbank tarafından düzenlenen Üreten Kadınlar Yarışması Ödül Töreni, İstanbul Hilton Bomonti Otel'de bugün gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen ödül töreninde, Mütevelli Heyet Başkanımız Funda F. Aktan’a “Alev Alatlı Özel Ödülü” verildi.
Bu yıl Alev Alatlı Özel Ödülü kategorisinin bulunduğu, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ın iştirakinde gerçekleştirilen Halkbank Üreten Kadınlar Yarışması Ödül Töreni'nde, Türkiye'nin önde gelen iş kadınlarının seçtiği girişimciler bir araya geldi.

Halkbank’ın kadın girişimci ekosisteminin gelişimine katkı sunmak, girişimci kadınları cesaretlendirmek ve projelerini hayata geçirmelerine destek olmak amacıyla düzenlediği Üreten Kadınlar Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu. Türkiye'nin önde gelen iş kadınlarından oluşan jüri tarafından belirlenen kadın girişimciler, ödüllerini Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan'ın ev sahipliğinde düzenlenen törenle aldı.


5 Farklı Kategoride Ödül Verildi
Mütevelli Heyet Başkanımız Funda F. Aktan’ın “Alev Alatlı Özel Ödülü” aldığı törende, dereceye giren girişimcilere; 'Yılın Üreten Kadın Girişimcisi', 'Teknoloji Tabanlı Kadın Girişimci, 'Yılın Kadın Kooperatifi, 'Sıfır Atık' ve 'Yılın Yükselen Yıldızı' olmak üzere 5 farklı kategoride ödül verildi. Yarışmada; Yılın Üreten Kadın Girişimcisi Kategorisi’nde Bone Sante'den Nezihe Filiz Toker, Teknoloji Tabanlı Kadın Girişimci Kategorisi’nde ise Hsb Solutions'tan Hazan Günay layık görüldü. Kadın Kooperatifi Kategorisi’nde Nevruz Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi, Sıfır Atık Kategorisi’nde Egglin'den Şükrüye Özbilen, Yükselen Yıldız Kategorisi’nde ise K'ai&Vrosi'den Çiğdem Kacar Selimoğlu ödül aldı. Ödüller, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, İstanbul Valisi Davut Gül ve Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan tarafından verildi.


Diğer Haberler Tümü



E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız