“Et ve Pişirme Teknikleri Mutfak Atölyesi” yapıldı | Kapadokya Üniversitesi

“Et ve Pişirme Teknikleri Mutfak Atölyesi” yapıldı

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Yüksek Lisans Programı öğrencilerimize yönelik lisansüstü semineri kapsamında “Et ve Pişirme Teknikleri Mutfak Atölyesi” düzenlendi.

Uçhisar Sanat Yerleşkemizde, öğrencilerin eğitim ve kariyer planlamalarına destek olmak amacıyla yapılan seminerde, ilk olarak Dr. Öğr. Üyesi Ezgi Demir Özer, konuyla ilgili olarak mesleki, teknik ve bilimsel bilgileri öğrencilerle paylaştı.

Ardından yerleşkemizde yer alan uygulama mutfağında Öğr. Gör. Şef Cem Aydoğdu tarafından, öğrencilerle birlikte “roast beef”, “dana pirzola” ve “t-bone steak” pişirme teknikleri uygulamalı olarak yapıldı. Bununla beraber, et ile tüketilecek çeşitli garnitürler ve soslar yine öğrencilerle hazırlanarak, sunum ve tadım ile atölye çalışması tamamlandı.


Diğer Haberler Tümü



E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız