‘Dünyayı Arılar Yaşatacak’ poster tasarım yarışmasının kazananları belli oldu | Kapadokya Üniversitesi

‘Dünyayı Arılar Yaşatacak’ poster tasarım yarışmasının kazananları belli oldu

Slow Food Communities network in Türkiye iş birliğiyle düzenlediğimiz, Türkiye ve Dünya’daki amatör ve profesyonel herkese açık olan poster tasarım yarışmasında dereceye giren ve ödül almaya hak kazanan posterler halk oylamasıyla belli oldu.

Slow Food Communities network in Türkiye ile Üniversitemiz iş birliğiyle düzenlenen, arıların doğa için önemini ortaya koymak, doğanın sürdürülebilirliğine katkı sunmak, arıların yaşam alanı olan ormanların tahrip edilerek sanayiye ve kentleşmeye açılmasının önüne geçmek, yanlış ve bilinçsiz ilaçlamaya dikkat çekme amacıyla yapılan poster yarışmasının kazananları,  KÜN Sürdürülebilirlik Komisyonu’ndan Dr. Öğr. Üyesi Ekin Gündüz Özdemirci ve Slow Food Tarsus Lideri Yasmina Lokmanoğlu’nun katılımıyla @kapadokyauniversitesi Instagram hesabında yapılan canlı yayında açıklandı.  

Kazananlar

  1. Arılar Yarınlar – Betül Tarancı (Slow Food International tarafından kurulan Terra Madre ağının, her iki yılda bir düzenlediği, sürdürülebilir tarıma ve çevreye adanmış en büyük ve en önemli uluslararası etkinliği olan 2024 İtalya Terra Madre’ye katılımı için uçak bileti ve konaklama)

 

  1. Ritmi Bozma – Cansu Polat (Butterfly Balloons ile Kapadokya’da 2 kişilik balon uçuşu)

 

  1. Petekli - Ömer Çam (Alize Hotel (Fethiye-Ölüdeniz) 24-30 Ekim tarihleri arası 2 gece tatil)

Diğer Haberler Tümü



E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız