Dünya Radyoloji Günü'nü kutladık | Kapadokya Üniversitesi

Dünya Radyoloji Günü'nü kutladık

8 Kasım Dünya Radyoloji Günü, üniversitemiz Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programının organize ettiği etkinliklerle kutlandı. Program kapsamında Tıbbi Görüntüleme Teknikleri mezunlar buluşması da gerçekleştirildi. Etkinliklere üniversitemiz Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programının yanı sıra Acıbadem, Bahçeşehir ve Kırşehir Ahi Evran üniversitelerinden öğretim elemanları ve öğrenciler katıldılar.

Etkinlikler kapsamında düzenlenen seminer açılışında konuşan TGT Program Başkanı Dilek Ataseven, bu yıl bir ilki gerçekleştirerek dört üniversitenin öğrencilerini Kapadokya Üniversitesinde buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Seminerde;

Öğr. Gör. Ercan Türerer, Kapadokya Üniversitesi

Radyasyondan kaçarak kurtulabilir miyim?

Öğr. Gör. Arif Onur Dirlik, Ahi Evran Üniversitesi

X – Işınının keşfi ve ülkemizde ilk kullanımı

Öğr. Gör. Özge Kovan, Acıbadem Üniversitesi

Çocuk İhmali ve İstismarı Konusunda Radyoloji Teknikerlerinin Farkındalığı

Öğr. Gör. Gürdoğan Aydın, Kapadokya Üniversitesi

Bilgi ne işe yarar?

Doç Dr. İlkay Öztürk, Bahçeşehir Üniversitesi

Robotlar işimizi elimizden alabilirler mi?

Prof. Dr. M. Olcay Çizmeli, Acıbadem Üniversitesi

Nasıl başladı?