Dorak Holding İnsan Kaynakları Temsilcileri ile Öğrencilerimiz Kariyer Buluşmasında Bir Araya Geldi | Kapadokya Üniversitesi

Dorak Holding İnsan Kaynakları Temsilcileri ile Öğrencilerimiz Kariyer Buluşmasında Bir Araya Geldi

Kariyer Yönetimi ve Mezun İlişkileri Ofisimiz tarafından düzenlenen Kariyer Buluşması etkinlikleri kapsamında Üniversitemizin farklı bölümlerinden öğrencilerimiz Dorak Holding İnsan Kaynakları Direktörü ve Temsilcileri ile bir araya geldi.

Üniversitemiz Mustafapaşa Yerleşkesi Medrese Binası A1 Salonunda düzenlenen buluşmaya İngiliz Dili ve Edebiyatı, Turist Rehberliği, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, İngilizce Mütercim Tercümanlık ve Turizm Rehberliği bölümlerinden katılan öğrenciler Dorak Holding İnsan Kaynakları temsilcisi Türkan Yalçın’ın sunumundan sonra staj ve iş fırsatları konusunda detaylı bilgi aldılar.

Kariyer Buluşmasına katılan Dorak Holding Temsilcilerine, katılımları ile verimli bir kariyer buluşmasının gerçekleşmesine katkı sağlayan Üniversitemiz öğretim elemanlarına ve öğrencilerine teşekkürlerimizi sunarız.


Diğer Haberler Tümü



E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız