Covid – 19 Önlemli Yabancı Uyruklu Öğrenci Sınavı | Kapadokya Üniversitesi

Covid – 19 Önlemli Yabancı Uyruklu Öğrenci Sınavı

Üniversitemiz tarafından düzenlenen “Yabancı Uyruklu Öğrenci Sınavı” (Kapadokya YÖS), 25 Haziran 2020 tarihinde Mustafapaşa ve İstanbul Sabiha Gökçen Yerleşkelerimizde sosyal mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edilerek yapıldı.

Sınav saatinden yarım saat önce üniversitenin sınav salonlarında hazır bulunan adaylar, ilk olarak güvenlik şeridinde sosyal mesafeye uyarak sıraya geçti, daha sonra el hijyenleri sağlanarak tek tek sınav salonlarına alındılar. Maskesi olmayan adaylara sınav görevlilerimiz tarafından maske dağıtılırken, salonlarda 1,5 metrelik sosyal mesafe kuralına dikkat edilerek adayların sıralara oturması sağlandı.

Bir sonraki Kapadokya YÖS, 8 Ağustos 2020 tarihinde yine Covid-19 önlemleri dikkate alınarak yapılacak.


Diğer Haberler Tümü



E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız