Çevreye verdiğimiz değer sertifikalandırıldı | Kapadokya Üniversitesi

Çevreye verdiğimiz değer sertifikalandırıldı

Çevre bilincinin artırılması ve atık dönüşümünün teşvik edilmesi konularında yaptığımız çalışmalar sonucunda, ulusal ve uluslararası çapta saygınlığı olan 'ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi Sertifikası'nı almaya hak kazandık.

İşletme ve kuruluşların doğaya karşı duyarlılıklarını belgeleyen ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi Sertifikası, doğal kaynak kullanımının en aza indirilmesini ve bu doğal kaynaklara verilen zararların engellenmesini amaçlıyor. Bu standartlar çerçevesinde faaliyet gösteren kurumlara verilen sertifika, ilgili kurumların çevresel etkilerini en aza indirdiğinin de bir göstergesi olarak kabul görüyor.

Kalite ve Stratejik Planlama Daire Başkanımız Ramazan Temel, Üniversite olarak yürüttüğümüz yönetim sistemlerine ek olarak almış olduğumuz çevre yönetim sistemi belgesiyle, Üniversitemizin yapmış olduğu çalışmaların, çevreye verdiği hassasiyetin belgelendiğini ifade etti.


Diğer Haberler Tümü



E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız