Çevreci Beşeri Bilimler Alanının COVID-19'a Cevabı: Açık Mektup | Kapadokya Üniversitesi

Çevreci Beşeri Bilimler Alanının COVID-19'a Cevabı: Açık Mektup

"Çevreci Beşeri Bilimler Alanının COVID-19'a Cevabı: Açık Mektup" adlı uluslararası bildirge üniversitemiz ev sahipliğinde imzaya açıldı.

"Çevreci Beşeri Bilimler Alanının COVID-19'a Cevabı: Açık Mektup" adıyla 41 uluslararası akademisyenin imzasıyla hazırlanan uluslararası bildirge, 12 Haziran 2020 tarihinde bildirgeye eş-ev sahipliği yapan Bifrostonline.org web sitesi ile üniversitemiz Çevreci Beşeri Bilimler Uygulama ve Araştırma Merkezi web sitesinde (ehc.kapadokya.edu.tr) ilan edildi.

Bildirge, COVID-19 salgınının küresel çapta yarattığı etkiyi, yeni bir yaşam tarzı gerekliliğine vurgu yapmak amacıyla bir fırsata dönüştürme vizyonuyla hazırlandı. Üniversitemiz Çevreci Beşeri Bilimler Merkezi, hazırlanan bu uluslararası mektubu desteklemek isteyenler için oluşturulmuş olan imza sayfasına eş-ev sahipliği yapıyor.