"Bina ve Köprülerde Sismik İzolasyon" semineri yapıldı | Kapadokya Üniversitesi

"Bina ve Köprülerde Sismik İzolasyon" semineri yapıldı

Üniversitemiz Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü Erasmus Ofisimiz tarafından "Bina ve Köprülerde Sismik İzolasyon" konulu bir seminer düzenlendi.

Mustafapaşa yerleşkemizde Oktay Sinanoğlu Binası Konferans Salonu’nda yapılan seminere, İtalya Basilicata Üniversitesinden Yapı Mühendisi Doç. Dr. Donatello Cardone konuşmacı olarak katıldı. Cardone, Moderatörlüğünü Dr. Öğr. Üyesi Şükran Ünser’in yaptığı seminerde, Mimari Restorasyon programı öğrencilerimize değerlendirmelerini aktardı.

Cardone, tarih boyunca dünya genelinde depreme karşı uygulanan mimari-mühendislik örneklerinden bahsederken, Türkiye'den de önemli yapılara işaret etti. İlgiyle takip edilen seminer soru/cevap bölümüyle sona erdi.