Aşçılık Atölyemizde Bu Kez Amerikan Mutfağı Eğitimi Verildi

Üniversitemiz, Kayseri ilinden lise son sınıf öğrencilerinin katılımı ile Aşçılık Atölyesi düzenledi.

Uçhisar Sanat Yerleşkemizde pandemi koşulları dikkate alınarak yapılan atölye çalışmasında, Öğretim Görevlisi Şef Cem Aydoğdu, Amerikan mutfağından ev yapımı hamburger yemeğini öğrencilerle birlikte yaptı.

Öğrencilerin eğitim ve kariyer planlamalarına destek olma amacı ile üniversitemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ile Aşçılık Programı tarafından yapılan etkinlikte öğrenciler, Amerikan mutfağı lezzet eğitiminin ardından uygulama mutfağında hünerlerini sergilediler.

Mesleki ve teknik bilgilerini öğrencilerle paylaşan Şef Cem Aydoğdu, atölye çalışması kapsamında Amerikan mutfağından “Ekmeği, Köftesi ve Dip Soslarıyla Hamburger” yemeğini öğrencilerle birlikte hazırlayarak sunum yaptı. Aydoğdu, eğitime katılan öğrencilerin gün sonunda mutfaktan mutlu ayrıldıklarını ve yemeğe karşı olumlu yönde sempatilerinin oluştuğunu belirterek, “İki yılı aşkın süredir benzer atölye eğitimlerimiz ile öğrencileri mutfağa hazırlıyoruz. Bugün de Aşçılık ve Gastronomi alanlarında neler yapılır, nasıl bir eğitimden geçilir; bunları öğrencilere aktarmaya çalıştık.” ifadelerinde bulundu.

Aşçılık Atölyesi sonunda üniversitemiz tarafından öğrencilere katılım sertifikası verildi.


Diğer Haberler Tümü



E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız