Armağan Çağlayan Üniversitemiz Lisansüstü Seminerleri’nin konuğu oldu | Kapadokya Üniversitesi

Armağan Çağlayan Üniversitemiz Lisansüstü Seminerleri’nin konuğu oldu

Üniversitemiz Lisansüstü Eğitim, Öğretim ve Araştırma Enstitüsü tarafından düzenlenen “Lisansüstü Seminerleri”, televizyon yapımcısı Armağan Çağlayan’ı konuk etti.

Çağlayan, Mustafapaşa yerleşkemizde bulunan Oktay Sinanoğlu Binası Konferans Salonu’nda, moderatörlüğünü Üniversitemiz Turist Rehberliği Yüksek Lisans Programı Ana Bilim Dalı Başkanı, Dr. Öğretim Üyesi Duygu Bora’nın yaptığı "Medya ve Kültür Üzerine" başlıklı semineri ile televizyonculuk ve dijital medya kariyeri hakkında bilgi ve tecrübelerini öğrencilerimize aktardı. Aynı zamanda Üniversitemiz Turist Rehberliği Yüksek Lisans Programı öğrencisi olan Çağlayan, iş yoğunluğuna rağmen sürekli öğrenme çabasında olma motivasyonunun, meraklı oluşuyla ilgili olduğunu belirtti.

Çağlayan: Dijital medyayı avantajlı görüyorum

Seminer sonunda öğrencilerimiz tarafından kendisine yöneltilen sorulara içtenlikle cevaplar veren Çağlayan, “Sürdürülebilirlik çerçevesinde geleneksel medyanın öneminden çok, doğru insanların doğru mesajlarla kitleleri etkileyebileceğini düşünüyorum.” dedi. Dijital mecraların çeşitliliğinin arttıkça insanların daha fazla seçeneğinin olduğunun altını çizen Çağlayan, “Bu bakımdan yeni nesil medya son derece önem arz ediyor. İnsanlar beğendikleri ya da ihtiyaç duydukları yapımlara yöneliyor. Etkileşim olarak da bir adım önde olan yeni nesil medya, izleyici için cazip hale geliyor.” diye konuştu. Çağlayan, eğitim konusunun ise medya ya da televizyoncuların değil; devletin bir görevi olduğunu açıkladı.  

Çağlayan, "Medya ve Kültür Üzerine" semineri öncesinde değerli hocalarımızla birlikte Mustafapaşa yerleşkemizdeki tarihi binaları ve dersliklerimizi de gezerek, Birleşmiş Milletler tarafından “En İyi Turizm Köyü” ilan edilen Mustafapaşa hakkında hocalarımızdan bilgiler aldı.


Diğer Haberler Tümü



E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız