2022-2023 Akademik Yılı Ödüllü Oryantiring Yarışması yapıldı | Kapadokya Üniversitesi

2022-2023 Akademik Yılı Ödüllü Oryantiring Yarışması yapıldı

Mustafapaşa Yerleşkemizde yapılan 2022-2023 Akademik Yılı Ödüllü Oryantiring Yarışması sona erdi.

Yeni kayıt yaptıran öğrencilerimiz için yapılan ve geleneksel hale gelen yarışmamıza bu yıl 129 öğrencimiz başvuru yaptı. Katılımcılar, Mustafapaşa yerleşkemizde kendileri için hazırlanan haritadaki ipuçlarını kullanarak bina, derslik ve ortak kullanım alanlarını bulmaya çalıştılar.

Kadınlar ve erkekler olarak iki ayrı kategoride yapılan yarışmamıza katılan ve derece alan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.