The Color Run | Kapadokya Üniversitesi

Etkinlik Türü: Eğlence
Düzenleyen Birim: Kulüp

Renkli Koşu nedir?

Renkli Koşu, beş kilometrelik, zamansız bir etkinliktir. Katılımcılar Start çizgisinde beyaz T-shirtleriyle koşmaya başlar. Koşunun her kilometresinde kurulu renk istasyonlarında gönüllüler koşucuların T-shirtlerine renkli toz püskürtür. Birinci kilometrede sarı, İkinci kilometrede yeşil, Üçüncü kilometrede pembe, Dördüncü ve son kilometrede mavi ve mor renkler atılır. Bu sayede koşucunun o istasyondan geçtiği belli olur. Herkes 'Finish' çizgisine gökkuşağı renklerine bürünmüş olarak ulaşır.

Renkli toz kıyafetimde veya saçımda leke bırakır mı?

Renkli mısır nişastası izleri bir yıkamadan sonra büyük oranda çıkar. Ender de olsa bazı katılımcılarda renklerin çıkması daha uzun sürebilir. Renklerin daha kolay çıkması için mutlaka güneş kremi kullanın ve bu tavsiyelere göz atın.

Renk İstasyonlarından geçerken gözlerim veya nefes almam etkilenir mi?

Renkli Koşularda kullanılan toz gıda boyasıyla renklendirilen doğal mısır nişastasıdır. Gözlerinizden herhangi bir şeyi nasıl sakınıyorsanız, renkli tozları da sakınmanızı tavsiye ederiz. Dünyadaki bazı 'Renkli Koşucular' gözlük takarak koşmayı tercih ederler ve ağızlarını kapatarak istasyonlardan geçerler. Size özel bir sağlık sorununuz varsa doktorunuza danışmanızı öneririz.

İstasyonlarda sizleri bazı sürprizler bekliyor olacak! Hemen kaydını yaptır, bu eğlenceyi kaçırma!!!

Etkinlik puanı: 5

Etkinlik Katılım Formu için tıklayınız.