Sürdürülebilir Gastronomi Çalıştayı



Başlangıç Tarihi: 26.03.2021
Saati: 15:00
Yerleşke:
Yapılacağı Yer: Zoom
Bitiş Tarihi: 26.03.2021
Etkinlik Türü: Atölye Çalışması
Düzenleyen Birim: Program

Çalıştaya katılmak için tıklayınız.

Çalıştay Dili: Türkçe ve İngilizce

15:00 Açılış 

Prof. Dr. Hasan Ali Karasar, Rektör, Kapadokya Üniversitesi

Prof. Dr. Ahmet Aktaş, Kapadokya Üniversitesi

Dr. Öğr. Üyesi Ezgi Demir Özer, Kapadokya Üniversitesi

Konuşmacılar

15:15  "Gıda İsrafının Gastronominin Sürdürülebilirliği Üzerindeki Etkisi", Prof. Dr. Murat Doğdubay, Balıkesir Üniversitesi

15:30  "Sürdürülebilir Gastronomi Üzerine İyi Uygulamanın Etkisi: Otellerdeki Yemek İsrafı", Kenan Demirel, Papillon Otelleri Grup Yiyecek & İçecek Operasyon Direktörü

15:45  "Fazla Gıda Değerlendirilmesi ve Yönetimi", Ülkay Atmaca, Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği

 

16:00  "Sürdürülebilir Gastronomi için Yeni Yaklaşımlar ", Prof. Dr. Mehmet Sarıışık, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi

16:15  "Yiyecek ve İçecek Değer Zinciri ve Gastronomi", Doç. Dr. Muhammet Kesgin, Uluslararası Konaklama ve Hizmet İnovasyonu, Sounders İşletme Fakültesi,  Rochester Teknoloji Enstitüsü

16:30  "Yeşil Restoranlar ve Sürdürülebilirliğe Etkisi", Scott Loretan (Keynote Speaker), Sodexo, Başkan Yardımcısı