Sosyal Sorumluluk Topluluğu Olarak: ''Help Steps ile SMA Hastaları İçin Adım Atıyoruz'' | Kapadokya Üniversitesi

Başlangıç Tarihi: 19.01.2021
Saati: 08:00
Yerleşke:
Yapılacağı Yer:
Bitiş Tarihi:
Etkinlik Türü: Sosyal Sorumluluk Projesi
Düzenleyen Birim: Kulüp

Sosyal sorumluluk topluluğu olarak  gerçekleştireceğimiz ; ''Help Steps ile SMA Hastaları İçin Adım Atıyoruz'' projemize sizleri de bekliyoruz.

Yürüyerek toplayacağımız adım sayıları ile hem daha sağlıklı hem de SMA hastaları için yardım toplamış oluyoruz.

Hedefimiz 500 bin adım! 19.01.21 Saat: 08:00 ve 23.01.21  Saat: 23:59  tarihleri arasında siz de Help Steps uygulamasını kullanarak hedefi tamamlamamıza ortak olun.

Uygulama Nasıl Kullanılır ? Dikkat edilmesi gerekenler nelerdir ?

• Uygulama ÜCRETSİZ olarak akıllı telefonlara indirildikten sonra, hemen kullanılmaya başlanır.
  • Gün içinde atılan adımlar uygulamada otomatik birikmeye başlar. Kullanıcı gece 00.00 dan önce adımlarını reklam izleyerek HS adımına çevirir.
  • Reklamlardan elde edilen gelirin belirlenen kısmı kullanıcının adımlarına geri aktarılır.
  • Reklam geliri günlük değiştiğinden, adımların günlük TL karşılığına göre toplam tutar kullanıcıların cüzdan hesabında görüntülenir.
  • Kullanıcı isterse bu biriken HS’ler ile BAĞIŞ yapabilir.

Uygulama Hakkında,

• Uygulamaya kayıt olurken davet kodu kısmına KS21166503026 kodunu yazmanız yeterli.
  • Daha sonra yapmanız gereken, uygulamada ara kısmına Kapadokya Üniversitesi Sosyal Sorumluluk hesabını aratmak ve arkadaş olmak.
  • Biriktirdiğiniz 5000´in üzerindeki adımları günlük ya da haftalık olarak bu hesaba aktarmak.
  • Bu bağış sma hastalarına gönderilecektir. Attığınız adımlar instagram sayfamızda paylaşılacaktır.

Etkinliğe ve Help Steps uygulamasına ilişkin her türlü soru talep ve önerileriniz  kun.sosyalsorumluluk@gmail.com mail adresine iletebilirsiniz.

Etkinlik puanı için:

• Etkinlik tarihleri arasında toplamda biriktireceğiniz 20 Bin  adıma 5 etkinlik puanı alabilmek için, instagram sayfamıza DM'den resmini atmanız gerekmektedir.

Etkinlik puanı :5 puan