Representing Migration and Cosmopolitanism in the 21st Century | Kapadokya Üniversitesi

Representing Migration and Cosmopolitanism in the 21st Century

Başlangıç Tarihi: 02.12.2020
Saati: 18:30 - 20:00
Yerleşke: Kapadokya Yerleşkesi
Yapılacağı Yer: Microsoft Teams
Bitiş Tarihi: 02.12.2020
Etkinlik Türü: Konferans
Düzenleyen Birim: Program

Konuşmacı/Speaker: Dr. Pelin Kıvrak (Harvard University)

Moderatör/Moderator: Dr. Emrah Atasoy (İMT Bölüm Başkan V.)

Etkinliği Düzenleyen Bölüm:  İngilizce Mütercim ve Tercümanlık

Etkinlik Puanı: 10 (İngilizce Mütercim ve Tercümanlık, İngiliz Dili ve Edebiyatı)

Drawing examples from fictional, artistic, and cinematographic representations of contemporary immigrant experiences and collective responsibility, Dr. Kıvrak will address critical theory’s renewed attention to moral cosmopolitanism.

*Etkinlik dili İngilizcedir.

Etkinliğe katılmak için tıklayınız.

Please click here to join the event.

Değerlendirme anketi için tıklayınız.

Önemli: Etkinlikten puan alınabilmesi için değerlendirme anketinin 02.12.2020 saat 22:00'a kadar doldurulması gerekmektedir.