Oryantasyon Programı - 2022 | Kapadokya Üniversitesi

Bitiş Tarihi:
Etkinlik Türü: Söyleşi
Düzenleyen Birim: Program

Kapadokya Üniversitesi 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı oryantasyon programı Rektörümüz Sayın Hasan Ali Karasar ve Mütevelli Heyet Başkanımız Sayın Alev Alatlı’nın tüm öğrencilerimize hitabı ile başlayacaktır.

2022 YKS girişli öğrencilerimiz için düzenlenen çevrim içi oryantasyon programı 28-29 Eylül 2022 tarihlerinde idari ve akademik birimlerin yapacağı tanıtım ve bilgilendirme ile gerçekleştirilecektir. Aramıza yeni katılan öğrencilerimizin üniversite yaşantısına uyum sağlamalarını kolaylaştırmak amacıyla yapılan bu programa katılmalarını bekliyoruz.

Detaylı Oryantasyon programı ve katılım için tıklayınız.