ORAKAF 23 | Kapadokya Üniversitesi

Bitiş Tarihi:
Etkinlik Türü: Proje
Düzenleyen Birim: Program

ORAKAF 23 için geri sayım başladı!

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, Erciyes Üniversitesi ev sahipliğinde ve üniversitemizin de aralarında bulunduğu 19 paydaş üniversitenin iş birliğiyle düzenlenecek olan Orta Anadolu Kariyer Fuarı 25-26 Aralık 2023 tarihinde Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecektir.

Fuara katılmak isteyen öğrencilerimiz Yetenek Kapısı üzerinden başvurularını gerçekleştirebilir.

Not: Fuar için ücretsiz ulaşım imkanı sağlanacaktır.

*İş ve staj imkanı yakalama şansı

*Atölye/örnek olay çalışmaları

*Kariyer söyleşileri ve seminerler

*Kurum tanıtımları