Okuma Kulübü Topluluğu Seçimli Genel Kurulu | Kapadokya Üniversitesi

Bitiş Tarihi:
Etkinlik Türü: Özel Gün ve Haftalar
Düzenleyen Birim: Sağlık Kültür ve Spor Birimi

2022/23 yılı akademik takvim boyunca topluluk başkanlık görevini yürütmek isteyen tüm öğrenciler, başvurabilir.

Topluluklar Başkan ve Yönetim Kurulu Adayı Başvuru Şartları

• Topluluk başkanı olmak istenen öğrenciler 2022-2023 akademik yılı kayıtlarının;
  • Başkan dahil yönetim kuruluna aday olacak kişilerin, seçimin yapıldığı tarihten itibaren normal eğitim süresinin en az 1 akademik yıl daha devam edecek olması gerekmektedir. ( Ön lisans programları için; Hazırlık ve 1. Sınıf. Lisans programları için; Hazırlık, 1.Sınıf veya 2.Sınıf aktif öğrencisi olmak)

Topluluk başkanı veya yönetim kurulu üyesi olacaklar aşağıdaki şartları sağlamalıdır.

• Bir öğrenci aynı toplulukta sadece bir görev alabilir.
  • Bir öğrenci en fazla iki toplulukta görev alabilir. (Başvuruda bulunan Topluluk başkanı adaylarının Yönetim Kurulu listelerini oluştururken bu kurala dikkat etmeleri gerekmektedir, kurala uymayan başvuru listeleri kabul edilmeyecektir.)
  • Daha önce yöneticisi olduğu topluluk kapanmış olan öğrenciler, aynı isim veya amaçla kurulmuş topluluklarda yönetici olamazlar.
  • “Öğrenci Etkinlikleri Yönergesi” için tıklayınız.
  • Genel Kurul ve Seçimler 31 Ocak Salı günü saat 16:00 'da Teams uygulaması üzerinden yapılacaktır.

Toplantıya katılmak için tıklayınız.