Küresel Gelişmelerin Afrika’da Kadın, Barış ve Güvenlik Gündemine Etkileri | Kapadokya Üniversitesi

Küresel Gelişmelerin Afrika’da Kadın, Barış ve Güvenlik Gündemine Etkileri

Başlangıç Tarihi: 29.09.2022
Saati: 20:00
Yerleşke:
Yapılacağı Yer: Kapadokya Üniversitesi Youtube Kanalı
Bitiş Tarihi:
Etkinlik Türü: Proje
Düzenleyen Birim: Program

29 Eylül Perşembe günü saat 20:00’de Kapadokya Üniversitesi Youtube kanalından canlı olarak yayımlanacak “İnsanlık ve Gezegen İçin Ortak Ufuk Tasavvuru” seminer serisinin on beşinci programına, Afrika Politikaları konusunda en etkin bilim adamları arasında yer alan Güney Afrika Cumhuriyeti Pretoria Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Christopher Afoke Isike konuk olacaktır. Prof. Isike Afrika yumuşak güç politikaları, kadın, barış ve çatışma çalışmaları, Afrika’da kadın ve siyasi temsiliyet, Afrika’da devlet kurulmasının yeniden gözden geçirilmesi, dijital çağda siyaset ile Güney Afrika’ya Afrikalı göçü konularında çalışmalar yapmaktadır.

“Küresel gelişmelerin Afrika’da Kadın, Barış ve Güvenlik Gündemine Etkileri” başlığı altındaki programın moderatörlüğünü Yeditepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Volkan İpek yapacaktır.