Kadına El Kalkamaz! | Kapadokya Üniversitesi

Bitiş Tarihi:
Etkinlik Türü: Seminer
Düzenleyen Birim: Kulüp

25 Kasım Cuma, 13.30’da Ürgüp Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ekibinde görevli Psikolog Murat Arslan, Hemşire Türkan Öz, Ebe Mehtap Yazgan, Jandarma Astsubay Üstçavuş Tuğba Çobankaya ve  Polis Memuru Samet Ateş'in  konuk olacağı "Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ve Kadına El Kalkmaz" ve Ürgüp İlce Sağlık Müdürlüğünde görevli Psikolog Murat Arslan, Hemşire Türkan Öz ve Ebe Mehtap Yazgan'ın  konuk olacağı "Madde Bağımlılığı" konulu seminerler Oktay Sinanoğlu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecektir.

Etkinlik Puanı -