Halk Kültüründe Sağlık Uluslararası Sempozyumu | Kapadokya Üniversitesi

Başlangıç Tarihi: 09.12.2021
Saati:
Yerleşke: Kapadokya Yerleşkesi
Yapılacağı Yer: Kapadokya Üniversitesi Mustafapaşa Yerleşkesi (Oktay Sinanoğlu Binası Konferans Salonu)
Bitiş Tarihi: 11.12.2021
Etkinlik Türü: Kongre
Düzenleyen Birim: Program

Üniversitemiz ve Motif Vakfı iş birliğiyle düzenlenen "Halk Kültüründe Sağlık Uluslararası Sempozyumu" 09-11 Aralık 2021 tarihlerinde Mustafapaşa Yerleşkemizde yapılacak.
Covid-19 küresel salgınıyla bir kez daha önemini ispatlayan “Sağlık” konusunun halk kültüründeki tüm yansımalarını tespit etmek ve bu konuda geleceğe bilgi aktarmanın amaçlandığı sempozyum iki gün sürecek.

Sempozyum hakkında ayrıntılı bilgi için tıklayınız.